Félipari, ipari kategória
Félipari, ipari kategória
Hobby, barkács kategória
Hobby, barkács kategória
Nyomásfokozók
Nyomásfokozók
Kisipari, egészségügyi, élelmiszer és gyógyszeripari kategória
Kisipari, egészségügyi, élelmiszer és gyógyszeripari kategória
Olcsó, megbízható, robosztus és kiforrott konstrukciójú, esetleg könnyen mobilizálható sűrített levegő megoldást keres relatív kisebb levegőigényhez?

Dugattyús kompresszor kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő alternatívát! Mindegy, hogy a legolcsóbbat vagy a drágábbat, a legkisebbet vagy a lehető legnagyobbat keresi, egyvalami biztos, az általunk forgalmazott dugattyús kompresszorok között megtalálja a legjobbat, úgy, hogy minden dugattyús kompresszorunk közös tulajdonság: a mindenkori háttértámogatás és szerviz, melyet az általunk forgalmazott márkák gyártói garanciális és garancia időn túli meghatalmazott gyári szervizeként biztosítunk Önnek!

Az általunk forgalmazott kompresszorokhoz évek múlva is biztosítjuk az alkatrészeket és szervizt, legyen szó bármilyen alkatrészről, így megvásárolt kompresszorát hosszú évekig használhatja. Minden általunk forgalmazott dugattyús kompresszor rendelkezik érvényes CE jelzéssel, gyártóik TÜV, NEMKO, ISO minősítésekkel bírnak.

Elérhető dugattyús kompresszoraink teljesítményskálája 1,1 kW-tól 15 kW-ig terjed, típustól függően akár többféle tartálymérettel (6 litertől 500 literig) és hajtómotorral (elektromos – 1 vagy 3 fázisú – és akár robbanómotoros kivitelben is!), olajmentes kivitelben is, akár hűtveszárítóval egybeépítve készülnek.

Hobby, barkács kategória

SCHEPPACH GÉPCSALÁD:
 
A legjobb árú kompresszorok, elsősorban hobby és kisipari felhasználásra. A teljesítményskála alsó szegmensét fedik le ezek a kompresszorok, alacsony áruk korrekt és megbízható minőséggel párosul, melyet mi sem bizonyít jobban a hozzájuk adott 2+2 éves garanciánál!
Elérhető méretek:                        1,1 kW - 2,2 kW
Elérhető nyomástartomány:     8 - 10 bar
Elérhető tartályméretek:           tartálymentestől  - 100 literig
Elérhető típusok:                          Olajmentes, olajkenéses  
 

Kisipari, egészségügyi, élelmiszer és gyógyszeripari kategória

WORTINGTON CREYSSENSAC GÉPCSALÁD:
 
Bár főleg a magas műszaki tartalmú és minőségű csavarkompresszorok alkotják a gyártó palettájának gerincét, a dugattyús kompresszoraik is ugyanazt a minőséget képviselik, elsősorban kis- és közepes ipari vállalatok, cégek és műhelyek számára nyújtva alternatívát. Robbanómotoros kompresszoraik elérhetőek benzines és dízel kivitelekben, akár áramfejlesztő generátorral felszerelve is!
Kiemelkedő jelentőséggel bír, hogy olajmentes dugattyús kompresszoraink az egészségügy, élelmiszeripar, gyógyszeripar területén bevált, kiforrott eszközök!
 
Elérhető méretek:     
              elektromos:                       1,1 kW - 7,5 kW
              robbanómotoros:             3,5 - 12,6 kW
Elérhető nyomástartomány:     5 - 15 bar
Elérhető tartályméretek:           tartálymentestől  - 500 literig
Elérhető típusok:                          Olajmentes, olajkenéses  
 

Félipari, ipari kategória

REMEZA GÉPCSALÁD:
 
Az ipari dugattyús kompresszorok nagyágyúi. Robosztus felépítéssel, elpusztíthatatlan öntvény blokkokkal, 1,5 kW–tól  11 kW-ig terjedő motorteljesítménnyel állnak minden olyan kihívás elé ahol akár mostohább üzemeltetési körülmények mellett is alapvető elvárás a mindig megbízható működés. Olajmentes sűrítővel felszerelt kompresszoraik kifejezetten orvosi, gyógyászati, élelmiszeripari és elektrotechnika-gyártói célokra készülnek.
Elérhető méretek:                        1,5 kW - 11 kW
Elérhető nyomástartomány:     8 - 15 bar
Elérhető tartályméretek:           50 - 500 literig
Elérhető típusok:                          Olajkenéses  
 

Nyomásfokozó

BSTAIR nyomásfokozók:

Számos ipari ágazat igényel a szokványosnál magasabb nyomású, akár 40 bar-os sűrített levegőt, vagy nitrogént. Többek között ilyen a PET-fúvás, lézervágás, abrazív vágás technológiák is ilyenek, melyeknél egy nyomásfokozó is része a sűrítettlevegő/nitrogén ellátó rendszernek. A BSTAIR nyomásfokozók a meglévő, hagyományos (alacsonyabb, 6-10 bar-os) sűrítettlevegő rendszerre kapcsolódva állítják elő az akár 40 bar-os végnyomást, 0,4 m3/perc és 3,6 m3/perc közötti szállítási teljesítménnyel.
 
Elérhető teljesítmény:                11 kW, 15 kW
Elérhető nyomás:                         40 bar
Elérhető légszállítás:                   87,2 m3/óra, 144 m3/óra
Hangnyomás:                                83 db(A)