A SZOLGÁLTATÓ

Cégnév:                                                         MEDFOUR Informatikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Cég rövid neve:                                           MedFour Kft.
Székhely:                                                      9300 Csorna, Thököly út 40.
Cégjegyzékszám:                                        08 09 028603 
Adószám:                                                      12283350-2-08
Cégbíróság megnevezése:                       Győri Törvényszék Cégbírósága
Elérhetőség:                                                info@medfour.hu
Adatkezelési Nyilvántartási szám:       NAIH-126778/2017
Központi telefonszám:                             06.96.593.345
Központi Fax:                                              06.96.593.346
Alapítva:                                                       1997.07.09

ADATVÉDELEM
 
A MedFour Kft, mint a www.medfour.hu honlap üzemeltetője kijelenti, hogy a szolgáltatásán keresztül megszerzett adatokat mindenkor a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992 év LXIII rendelkezéseire. A megszerzett adatok kezelését kizárólag a MedFour Kft. végzi, azokat saját számítógépén, illetve az internetes kereskedés hátterét biztosító honlap.hu szerverén tárolja. MedFour Kft. kijelenti, hogy a megszerzett adatokat harmadik személynek csak oly formában ad át (felhasználási szokások vizsgálata, internetes vásárlási felmérések), hogy azokat minden személyes adattól megfosztva, az adatok a megrendelőkre, látogatókra semmilyen módon nem vezethetők vissza. MedFour Kft. kijelenti továbbá, hogy a megrendelők, látogatók azonosítására szolgáló személyes adatokat csak abban az esetben oszt meg harmadik féllel, ha ezen adatok feltétlenül szükségesek a szolgáltatásának elvégzéséhez, különösen a megbízott kiszállító cég által nyújtott kapcsolt szolgáltatás elvégzéséhez, illetve olyan esetben amikor hatósági felszólításra kell az adatokat átadnia nyomozó vagy végrehajtó hatóság részére. Amennyiben a megkereső hatóság felszólítja a MedFour Kft-t a személyes adatok átadására, azt MedFour Kft-nek nem áll jogában azt megtagadni, ha az adatok kiadásának minden feltétele egyébként törvényileg fenn áll.
Minden más esetben a MedFour Kft. minden tudomására jutott személyes vagy üzleti adatot megőriz és harmadik félnek nem továbbít. MedFour Kft. a személyes és/vagy céges adatokat a nyilvántartásából (webáruház, levelező lista) bármikor törli a tulajdonos kifejezett és írásos kérésére.
Vásárló az adatkezelés időtartamán belül tájékoztatást kérhet az Adatkezelőtől a személyes adatai kezeléséről. Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül írásban, közérthető formában tájékoztatja vásárlót a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá – amennyiben az adatok továbbítására is sor került – arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat


A honlap teljes egésze, így minden azon megjelenő tartalom (szövegek, képek, grafikai elemek, színek, márkanevek, stb...) szerzői jogvédelem alá esik, így kereskedelmi célokra, vagy további felhasználásra másolni, módosítani, terjeszteni tilos! Minden a honlapon és egyéb megjelenési formákban kiadott, vagy megjelenő, más tényleges vagy szellemi tulajdonát képező műszaki, technikai adat, kép, szöveg, logó, szín használatára a MedFour Kft. a jogtulajdonostól használati engedéllyel rendelkezik. Bármely, a honlapon vagy a MedFour Kft. által kiadott nyomtatott, írott stb. kiadványon, más által üzemeltetett honlapokon vagy más által kiadott anyagokon a MedFour Kft. vagy legbolt eredet megjelöléssel megjelenő tartalmat csak a MedFour Kft. előzetes és írásos beleegyezésével lehet másolni, terjeszteni, felhasználni. Engedély nélküli felhasználás, terjesztés minden esetben jogi eljárást von maga után!