KÄRCHER Home & Garden - Magasnyomású mosó - T 450 FELÜLETTISZTÍTÓ

KÄRCHER Home & Garden - Magasnyomású mosó - T 450 FELÜLETTISZTÍTÓ
KÄRCHER Home & Garden - Magasnyomású mosó
KÄRCHER termékek keresője:KÄRCHER Home&Garten
Bruttó ár (Ft):21.990 Ft

A T-Racer T 450 felülettisztítóval nagy, kültéri felületek hatékonyan, fröccsenésmentesen és a szórószáras tisztítással összehasonlítva 50%-kal gyorsabban tisztíthatók. Ennek oka a Twin-jet rotációs kar, amely gondoskodik a szennyeződés nagy felületről való eltávolításáról. A kiegészítő Power-fúvóka szükség esetén kényelmesen pedállal aktiválható és lehetővé teszi a sarkok és szélek hatékony tisztítását. Ezen kívül a T 450 rendelkezik egy speciális védőráccsal, amely megkönnyíti a japánkertek és más kavicsos felületek tisztítását. A nyomás a fúvókának a tisztítandó tárgyhoz mért távolságával szükség szerint beállítható. Így az olyan kemény felületek is, mint a kő és a beton, valamint az érzékenyebb felületek is, mint a fa, tisztíthatók. Az úgy nevezett Hovercraft-hatásnak köszönhetően a T-Racer különösen könnyen irányítható. Még a függőleges felületek, mint például a garázskapuk a prakti

JELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK
Két forgó, lapos sugarú fúvóka Jó felületteljesítmény: ideális nagyobb felületek tisztításához.
Fröccsenés elleni védelem Fröccsenésmentes tisztítás.
Beépített, kiegészítő Power-fúvóka Kényelmes átkapcsolás a normális T-Racer fúvókáról a Power-fúvókára pedállal. Ideális a sarkok és szélek fröccsenésmentes tisztításáért.
Speciális védőrács a kavicsfelületek takarításához Az apró lyukú védőrács lehetővé teszi kavicsos felületek tisztítását például japánkertekben.
Magasság átállítása A nyomás hozzáigazítása a mindenkori tisztítási feladathoz. Érzékeny és nem érzékeny felületek szükség szerinti tisztítása az átállítható távolságú fúvókának köszönhetően.
Markolat Függőleges felületek kényelmes tisztításához.
Hovercraft-elv A felülettisztító a padló felett lebeg és egyszerű munkavégzést tesz lehetővé.
SPECIFIKÁCIÓK

Műszaki adatok

Súly tartozék nélkül: 2,1
Hossz x Szélesség x Magasság (mm): 790 x 321 x 1011

Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*
Még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!