KÄRCHER Professional - Ipari száraz porszívó - A T 7/1 Classic

KÄRCHER Professional - Ipari száraz porszívó - A T 7/1 Classic
KÄRCHER Professional - Ipari száraz porszívó
KÄRCHER Professional - Ipari száraz porszívó
KÄRCHER Professional - Ipari száraz porszívó
KÄRCHER termékek keresője:KÄRCHER Professional
Bruttó ár (Ft):36261 Ft

Erős, 1.000 W-os motorjának köszönhetően, a kompakt T 7/1 Classic száraz porszívó lenyűgöző, 23,0 kPa vákuumot állít elő. Ennek ellenére, a porszívó kellemesen csendesen, 63 db(A)-n működik. A készülék 2,00 méteres szívótömlővel rendelkezik és rendkívül könnyű, súlya mindössze 3,5 kg. Az ergonomikus könyökcső mindenkor erőfeszítés nélküli munkavégzést biztosít. Ez a porszívó kettő fix kerékkel és kettő forgatható kerékkel rendelkezik, a kiváló irányíthatóság érdekében. A körbefutó ütköző megakadályozza, hogy az ütésálló 7,5 literes tartály károsítsa a bútorokat vagy más cikkeket. A T 7/1 Classic alapvetően fleece szűrővel rendelkezik.

Kis súly

A T 7/1 Classic mintegy 50%-kal könnyebb, mint a versenytársak azonos tartály térfogatú készülékei, és kis súlyának (3,5 kg) köszönhetően könnyen szállítható. A lépcsők vagy nagyobb távolságok nem okoznak problémát.

Fő szűrőkosár az optimális porleválasztáshoz

Az állandó fő szűrő optimális porleválasztást biztosít és lehetővé teszi a porzsák nélküli üzemeltetést. 

Maximális szívási teljesítmény, minimális energiafogyasztással

A túlméretezett turbinák mutogatása helyett, a T 7/1 Classic mély benyomást kelt az optimális légárammal és a jobb szívási teljesítménnyel. A versenytársak gépeivel összehasonlítva, az áramfelvétel és az áramfogyasztás közel 20%-kal alacsonyabb (1000 watt az 1300 watthoz képest). Az alacsonyabb áramfogyasztás ellenére, a szívási teljesítmény a padlófejjel körülbelül 25%-kal nagyobb, mint a versenytársak gépeinél (249 watt a 200 watthoz képest).

Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*
Még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!