Kerti gépek
Kerti gépek
Profi kert
Profi eszközök
Robortfűnyíró
Robortfűnyíró
Akkumulátoros kertigépek
Akkumulátoros
Egyéb kerti eszközök
Egyéb kerti eszközök
Kerti tárolók, pavilonok
Kerti tárolók, pavilonok

KERTI GÉPEK

Megoldást keres ház körüli vagy hobbi telkén, nyaralójánál elvégzendő kerti munkákhoz?

Kerti gépeink között biztosan megtalálja a megfelelőt, a Riwall,  AL-KO és solo by Alko márkáink rendkívül szerteágazó termékpalettáiból. Minden ami a ház körüli zöldfelület karbantartásához, ápolásához kellhet: fűnyírók minden méretben és kivitelben (az egyszerűtől a többfunkciósig), ágvágók, szegélynyírók, láncfűrészek, mind akár benzines vagy elektromos meghajtással, akkumulátoros kivitelekben is!
Akár 4 év garanciával!

PROFESSZIONÁLIS ZÖLDFELÜLET KEZELÉS

A Cramer márka szakkereskedőjeként a cég jelentős palettájával állunk a professzionális kerti megoldásokat keresők szolgálatába.
A Cramer 1835. évi megalakulása óta az alapítók célja, hogy a márka vezető szerepet töltsön be a professzionális kertészeti gépek gyártása terén, ezért törekednek a legmagasabb minőségre a hivatásos és professzionális felhasználásra tervezett eszközöknél. A profi felhasználók legmagasabb követelményeit folyamatosan szem előtt tartva a Cramer termékei minőségének folyamatosan javításával képes megfelelni, még a legnehezebb körülmények között is.

ROBOTFŰNYÍRÓ

Az automatizált fűnyírás már rég nem utópia, hanem megérdemelt és megfizethető luxus, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy Riwall, Greenworks, AL-KO, solo by Alko és Cramer márkájú robotfűnyíróink minden igényt lefedni képes rendkívül sokrétű kínálata.
Legyen szó akár ház körüli, otthoni gyepről, vagy több ezer m2-es parkokról, zöldfelületekről, minden esetre tudunk megoldást kínálni!

Mi nem csupán értékesítjük a termékeket, hanem képzett szakembereink segítségével igény esetén vállaljuk a telepítést is.
A márkáknak szakszervize révén természetesen vállaljuk a garanciális és a garancián túlmutató esetleges javításokat is!

AKKUMULÁTOROS KERTI GÉPEK

Amikor fontos a mobilitás, halk üzem, a kisebb károsanyag-kibocsátás, vagy csak a kényelem az elsődleges, az akkumulátoros gépek nagy előnyben vannak robbanómotoros vagy vezetékes társaikkal szemben. Nem probléma az sem, ha ugyanazt a teljesítményt várjuk el, mint a robbanómotoros verzióktól, a mai akkutechnológiával már könnyedén teljesíthetőek nemcsak az otthoni és hobbi, hanem a professzionális és hivatásos felhasználók által támasztott követelmények is!

KERTI TÁROLÓK, PAVILONOK

Nem csak forgalmazzuk, de igény szerint telepítjük is a PALRAM polikarbonát üvegházakat, kerti és ipari tárolókat, pergolákat és kerti pavilonokat.

 Palram Industries Ltd. egy 50 éves múltra visszatekintő vezető világcég, mely a legmagasabb minőségű polikarbonát, PVC, akril és termo műanyag gyártására specializálódott. Termékeik megtalálhatók a világ legkülönlegesebb épületeiben, de felhasználási körük kiterjed az egészségügy, mezőgazdaság, hadiipar és más területekre is.

A polikarbonát üvegházakon kívül, további termékeik is a piacvezető csúcsminőséget képviselnek kategóriájukban, úgymint a hihetetlenül időtálló kerti házak, pergolák, kocsibeállók, vagy a leghatásosabb szoláris medencemelegítők.