Légtartály, csőrendszer

A hatékony sűrített-levegő felhasználáshoz nélkülözhetetlenek a pufferek. Az egyenletes levegő-elvételt és költséghatékony sűrített-levegő termelést ezek teszik lehetővé.

A MedFour Kft. rendelkezésre áll magyar, olasz, osztrák gyártmányokkal 11-40 Bar nyomásig, 2,4-10.000 liter űrtaltalomig festett, vagy horganyzott kivitelben.

Tartályainkat a törvényi előírásoknak megfelelően hitelesítő okiratokkal, szabványosított dokumentumokkal teljesen felszerelve adjuk át. Igény esetén csőhálózattervezéshez, géptermi elhelyezéshez szakmérnököt bocsátunk rendelkezésre!

 

 

2,4 6 20 24 30 50 90 100 150 200 250 270 350 500 750 1 1,5 2 3 4 5 6 8 10
Liter m3

Dugattyús kompresszor
(Integrált) 


AIRKO, REMEZA

Profi

Ipari
Hobby

Csavarkompresszor
(Integrált) 


Almig

IKS
Remeza

Önálló telepítés

Vákuum

 

Cégünk két vállalat megoldásait ajánlja karbantartásmentes légvezeték kiépítésének megvalósítására.

Az egyik az osztrák AIRKO megoldása, a másik pedig az olasz OMI gyár rendszere. A két megoldás elvben  megegyezik egymással, csak a termékek kivitelezésében, külső megjelenésében és a termékválasztékban érhetők tetten lényegi különbségek.

 

A rendszer elve rendkívül egyszerű és épp ezért a legjobb megoldás. Magas nyomásnak, és korróziónak ellenálló csöveket megfelelő csatlakozókon keresztül úgy építünk össze, hogy azok egyrészt mindennemű külső hatásnak ellenálljanak, másrészt pedig szabadon és egyszerűen bővíthetők legyenek. A csövek készülhetnek poliamidból, acélból, alumíniumból. Tapasztalatunk az, hogy a legcélszerűbb az alumínium megoldás, hiszen könnyű, elektromosan nem vezető, UV ellenálló, stb...

15 Bar nyomásig állja a sarat

Hő-, és UV ellenálló

Ütésálló, és nincs kilengése

Abszolút tömített

Elektromosan nem vezető

Időnek, korróziónak ellenáll

Rozsdamentes, karbantartásmentes

Egyszerű és rendkívül gyors a kivitelezése

 

 

Az általunk ajánlott vezetékrendszer már körülbelül ötven éve megállja a helyét. Ez alatt az idő alatt az elvet és az anyaghasználatot fejlesztették, a biztonságot növelték. A rendszer alapvető erénye az, hogy kiépítésekor nincs szükség időrabló menetvágásra és technikai segédeszközökre. A dugós csatlakozók precíziós acélcsövekhez, poliamidokhoz és alumíniumhoz is használhatók, és bármikor egyetlen kézmozdulattal oldhatók. A szerelési munkák egyszerűen (akár 80% munkaidő megtakarítással is), tisztán elvégezhetők.
Kérésre akár saját szakembereink is elvégzik a hálózat kiépítését.

 

 

A fenti megoldásokon kívül természetesen alacsonyabb költségigényű, egyedi megoldásokkal is állunk rendelkezésre!

Ajánlatkérő űrlap

Név *:
E-Mail cím *:
Telefonszám:
Szöveg *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!