Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a több, mint 80 éves kompresszorgyártói múltra visszatekintő Worthington Creyssensac márkát
2017-től a Medfour Kft képviseli Magyarországon!
A Worthington kompresszorok és sűrítettlevegő kezelő egységek – hűtveszárítók, adszorpciós szárítók, léghálózati szűrők, légtartályok, kondenzátum-kezelők teljes palettája elérhető a Medfour Kft Ügyfeleinek, kiegészítve a teljes gyártói támogatást élvező szervizzel, illetve a gyártó minden igényre azonnal válaszolni képes raktárbázisához kapcsolódó közvetlen eléréssel.

Ezzel tudjuk biztosítani a magyarországi ügyfeleknek is a Worthington nemzetközileg is elismert márkanévéhez méltó színvonalú és hatékonyságú kiszolgálást!

Airhorse Compressor

A több, mint 100 országba exportáló, minőségi kínai gyártó a Guangzhou Airhorse csavarkompresszorai közül elsősorban a gazdaságosan működtethető frekvenciaváltóval épített gépeket képviseljük. 
A gyártó a gyártmányaihoz Európai technológiát használ, 

Jellemzői: 

- Kifejezetten olcsó, de igényes és megbízható gépek
- Folyamatos alkatrész és csereanyag utánpótlás
- Európai minőség
 

Kompresszor szerviz

A kompresszorok, sűrítők, üzembiztos működését karbantartással, felügyelettel lehet megoldani. Minden gyártó egyedi előírással rendelkezik a gépeik karbantartásával kapcsolatban. Ezeket a munkákat erre szakosodott szervizekkel érdemes elvégeztetni, ahol felkészült szakembergárda, műszerek, alkatrészek rendelkezésre állnak
Cégünk több száz partnernél végez megelőző karbantási, általános szerviztevékenységet.

Elért célunk az, hogy partnereinknél az üzembiztonság költséghatékony legyen.
A fentiek miatt merjük ajánlani magunkat!