Csavarkompresszor

 

Cégünk csavarkompresszorok tekintetében minden létező igényt ki tud elégíteni. Legyen akár használt, akár új berendezés, mi készséggel állunk rendelkezésre!

Palettánkon 2,2 kW - 350 kW teljesítményig szerepel csavarkompresszor

- Tartályos, tartály nélküli

- Ékszíj-, direkt, gear meghajtások

- Frekvenciaváltóval épített berendezések

- Olajkenéses, olajmentes berendezések

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a több, mint 80 éves kompresszorgyártói múltra visszatekintő Worthington Creyssensac márkát 2017-től a Medfour Kft képviseli Magyarországon! A Worthington kompresszorok és sűrítettlevegő kezelő egységek – hűtveszárítók, adszorpciós szárítók, léghálózati szűrők, légtartályok, kondenzátum-kezelők teljes palettája elérhető a Medfour Kft Ügyfeleinek, kiegészítve a teljes gyártói támogatást élvező szervizzel, illetve a gyártó minden igényre azonnal válaszolni képes raktárbázisához kapcsolódó közvetlen eléréssel. Ezzel tudjuk biztosítani a magyarországi ügyfeleknek is a Worthington nemzetközileg is elismert márkanévéhez méltó színvonalú és hatékonyságú kiszolgálást!

Kérjük válasszon kategóriát!

FIX fordulatú 
csavarkompresszorok
Változó sebességű 
csavarkompresszorok
Sűrített-levegő kezelés Olajmentes 
csavarkompresszorok

A több, mint 20 éves gyártói múlttal rendelkező német Comprag GmbH csavarkompresszorai jelenleg ékszíjhajtással érhetők el. 

Jellemzői: 

- Kifejezetten olcsó, de igényes és megbízható gépek

- 2 év teljeskörű garancia

- Gyors szállítás

- Folyamatos alkatrész és csereanyag utánpótlás

- Német gyártás, Európai minőség

Az ACI Air Center International GmbH német vállalatcsoporthoz tartozó Remeza gyár terméke. A Remeza és az ACI GmbH magyarországi főkereskedője és szervizközpontja a MedFour Kft.
A legnevesebb európai beszállítók alkatrészeiből (Siemens motor; GHH, Rotorcomp és Aerzen sűrítők) épül fel minden REMEZA kompresszor, szem előtt tartva a megkérdőjelezhetetlen minőséget, mindezt a
lehető legkedvezőbb árral párosítva – köszönhetően a Belorussziában lévő gyártásnak!

Jellemzői:

- Teljes paletta 4 kW-350 kW-ig

- Olajmentes és olajkenéses megoldások

- Rendkívül kiforrott, költséghatékony megoldások

- 2 év teljeskörű garancia